2022. december 5., Vilma

Promóció

#szponzorált tartalom

4 tipp, amivel láthatatlanná teszed fogszabályzódat

Szponzorált tartalom [X] 2022.06.15. 20:33

Manapság a fogszabályzó annyira elterjedt, hogy a legtöbb ember már teljesen megszokta a látványt másokon. Néhány fogszabályzóval rendelkező ember azonban továbbra is bizonytalanul érzi magát tőle különösen az elején. Ezért összeszedtünk 4 tippet, amivel láthatatlanná teheted fogszabályzódat!

fogszabályozás ma már egy teljesen elfogadott művelet és már választhatunk olyan láthatatlan fogszabályozók közül, amiket csak az igazán szemfülesek vesznek észre. Azonban vannak, akik még így is feszélyezve érzik magukat miközben viselik. Ezen segítve hoztuk 6 tippet, hogy könnyebb legyen ez az időszak!

 

#1: Helyezzük fókuszba más testrészünket

 

Tereld el a szádról a figyelmet és emeld ki más testrészedet, amire összpontosíthatnak ismerőseid. Egy új ruha, smink vagy hajszín minden bizonnyal eltereli a figyelmed majd a szádról és fogaidról.

 

#2: Tartsuk tisztán fogainkat

 

A fogszabályzóval rendelkezők számára fontos, hogy az étkezések között tisztán tartsák fogaikat.

Az öblítés a legtöbb esetben jó megoldás lehet, ha nincs lehetőségünk minden étkezés után fogat mosni. Így biztos lehetsz benne, fogaid tiszták.

 

Ne felejtsük, hogy kell majd egy kis idő, amíg megszokjuk a fogkefe és a fogselyem használatát fogszabályzóval.

 

#3: Próbáld elhinni: kevesebben veszik észre, mint gondolnád

 

A tinédzserek számára a megjelenés kiemelten fontos, ami rendben is van. Azonban hidd el, kevesebben veszik észre a fogszabályzódat, mint gondolnád. Tovább gondolj csak bele, hogy az életed elenyésző részében lesz csak fogszabályzód. Utána pedig életed végéig gyönyörű mosolyódnak örülhetsz majd!

 

#4: Gyakorold a mosolygást fogak nélkül

 

Ha leginkább attól tartasz, hogy a fogszabályzód látszódni fog a fotókon, erre is van megoldás. Némi gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy elsajátítsd, hogyan kell „mosolyogni a szemeddel”. Állj a tükör elé, vagy készíts néhány szelfit, hogy megtaláld a neked leginkább tetsző megjelenést, amelyet aztán minden fotón megismételhetsz.

 

Az Invisalign technológiája jó választás lehet


Az Invisalign segítségével az egyik legmodernebb fogszabályozási módszer, amely elérhető már Magyarországon is. Segítségével például az étkezések során ki tudjuk venni fogszabályzónkat, így sokkal kevesebb kellemetlenséggel jár az étkezés és az eredményt sem befolyásolja. A fogak tisztítását pedig hagyományos módon meg tudjuk tenni.

 

Próbáld emlékeztetni magad, hogy valószínűleg jobban tudatában vagy a fogszabályzódnak, mint bárki más körülötted. Az emberekre sokkal nagyobb hatással lesz például a személyiséged, mint a fogszabályzó. Ha pedig még csak most gondolkozol fogszabályozásban Budapesten vagy bárhol máshol az országban ez az esztétikai tényező semmiképp ne tántorítson el. Megéri!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló