2024. július 21., Dániel Daniella

Mindenki ügye

Szájer József kilépett a Fideszből, Orbán Viktor reagált a volt EP-képviselő botrányára

2019.11.30. 00:00

A miniszterelnök is megszólalt.

 

Szájer József a mai nappal kilépett a Fideszből – írta meg szerda este a kormányközeli Magyar Nemzet.

 

A lap cikke szerint a volt EP-képviselő a párttagságáról való lemondást Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának címzett egymondatos levelében jelentette be.

 

A Magyar Nemzet a kormányülés szünetében rövid telefoninterjút készített Orbán Viktor miniszterelnökkel, aki így nyilatkozott az ügyről:

 

Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele. Harmincéves munkáját nem fogjuk elfelejteni és megtagadni, de cselekedete nem elfogadható, és nem védhető. A történtek után az egyetlen helyes döntést hozta, amikor bocsánatkérés mellett Európai Parlamenti mandátumáról lemondott, és a Fideszből kilépett. Döntését tudomásul vettük.

 

Mint azt portálunk is megírta, Szájer József vasárnap lemondtott az európai parlamenti képviselői posztjáról, ezt követően pedig kiderült, hogy a politikus múlt héten ott volt egy 25 fős, főleg férfiak részvételével tartott, tiltott brüsszeliszexpartin, amelyet a rendőrség oszlatott fel. Szájer az ereszcsatornán próbált menekülni a helyszínről, de észrevették. A táskájában drogot is találtak, ő maga ugyanakkor azt állítja, hogy az nem az övé, és nem tudja, hogy került oda.

 

(Indexkép: Koszticsák Szilárd / MTI) 

 

Egri Momentum: a Polgárok Házában is szoktatok rendezni ilyen ízig-vérig keresztény házibulikat?

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló