2022. január 26., Vanda Paula

Mindenki ügye

#orbán viktor #pénz #kampány #levél

Orbán megint a magyar választókkal fizettetné ki a Fidesz kampányát

Székely Zoárd 2022.01.04. 09:31

Levélben kér támogatást a miniszterelnök.

Azért írok önnek, mert sorsdöntő választás előtt állunk. A tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előre megy, vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba

– fogalmaz levelében Orbán Viktor, aki januárban ismét arra kéri a lakosságot, hogy támogassák anyagilag a Fidesz kampányát.

 

A miniszterelnök ír Brüsszel és a Soros-birodalom beavatkozási kísérleteiről, illegális migrációról, és persze a járvány jelentette kihívásokról, amelyekkel mindenkinek meg kell küzdeni.

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez és támogassa a Fidesz kampányát, hogy a felhívásunkat mindenhova eljuttathassuk

– kéri a levélben a kormányfő. A levél alapján amúgy a koronavírust leszámítva nem sok változott 2018-hoz képest, akkor a mostanihoz elképesztően hasonló levelet küldött ki a miniszterelnök, szintén csekkel együtt, hogy Soros Györgytől megvédjék az országot.

 

A mostani levélbe viszont egy kis szórakoztató baki is belefért, mert bár a leveleken már 2022. januári dátum szerepel, Orbán jövő tavaszi választásokról ír a szövegben – szúrta ki a 444.hu.

 

 

 

Címlapfotó: Orbán Viktor Facebook

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló