2024. június 18., Arnold Levente

Mindenki ügye

#fidesz #ellenzék #ellenzéki összefogás #márki-zay péter #lehallgatás

Márki-Zay Péter: Lehallgathatták az ellenzéket

Székely Zoárd 2022.08.03. 07:50

Hangrögzítés nyomait találták meg a kamerákon az ellenzék főhadiszállásán.

Hangrögzítés nyomait találták meg a kamerákon az ellenzék főhadiszállásaként működő iroda informatikai hálózatának lebontásakor – mondta Márki-Zay Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Az ellenzék volt közös miniszterelnök-jelöltje szerint lehallgathatták az ellenzéket.

Most, amikor a volt irodánk informatikai hálózatát lebontó szerelő kollegákkal beszéltünk a héten, akkor kiderült az is, hogy valószínűleg valaki rácsatlakozott a kamerákra, amik biztonsági kameraként szerepeltek az ellenzék főhadiszállásán, és ha jól értettem az ő szavukból, még hangot is rögzített, amely egy biztonsági kameránál nem szokás

– hangsúlyozta.

 

Márki-Zay szerint „természetesen beépített ügynökökkel, lehallgatásokkal és mindennel a Fidesz ott van az ellenzéken belül is”.

 

A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke úgy véli, sok bizonyíték gyűlt össze arra, hogy a kormánypárt össze is játszott az ellenzékkel számos alkalommal.

 

 

Címlapfotó: MTI/Balogh Zoltán

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló