2022. november 30., András Andor

Mindenki ügye

#könyv #várkonyi andrea

Máris előjegyzési sikerlistára került Várkonyi Andrea könyve

Székely Zoárd 2021.10.15. 07:29

„Te is élhetsz szabadon, a saját értékeid szerint, egyenrangúként, olyan emberek között, akik építenek és támogatnak téged” – áll a fülszövegben.

Nőként ki mered-e mondani: jogom van jól érezni magam? Elég bátor vagy-e megismerni önmagadat? Észreveszed-e, ha egy helyzet nem visz előre téged, és tudsz-e új utat választani? Képes vagy-e kilépni mérgező kapcsolatokból, legyen szó bár családról, házasságról, munkahelyről, el tudod-e engedni a fájdalmas emlékeket az örömteli holnap kedvéért? Mered-e vállalni a döntés felelősségét, ha az életedről, a jövődről, a boldogságodról van szó? Igen, képes vagy rá. Te is élhetsz szabadon, a saját értékeid szerint, egyenrangúként, olyan emberek között, akik építenek és támogatnak téged

– olvasható Várkonyi Andrea első könyvének fülszövegén, amely novemberben fog megjelenni a Jaffa Kiadó gondozásában.

 

A korábbi műsorvezető a Facebook-oldalán jelentette be a hírt, hogy már előrendelhető az „És ezt lehet?” című könyve.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Az mfor.hu beszámolója szerint a novemberben megjelenő könyv várhatóan bombaüzlet lesz, erre utal ugyanis, hogy a szerda esti bejelentés után csütörtök délelőtt már fel is került a Bookline előjegyzési sikerlistájára.

 

A lap hangsúlyozza, hogy a Libri-Bookline-ba idén februárban szállt be a kormányközeli Matthias Corvinus Collegium Alapítvány. A csoport a hazai könyvkereskedelmi piac csaknem 50, a könyvkiadói piac 15-20 százalékát uralja, a Jaffa Kiadónak 50 százalékos tulajdonosa.

 

Az üzletasszony vélhetően hitelesen mutatja majd be a könyvében a sikerhez vezető út receptjét, hiszen 2020 szeptemberében - már azt követően, hogy nyilvánosságra került kapcsolata Mészáros Lőrinccel - 10 millió forint törzstőkével megalapította a Whitedog Media Kft.-t, mely főtevékenységként reklámügynöki tevékenységgel foglalkozik, azóta pedig a Mészáros Csoport erre a cégre bízta a társadalmi felelősségvállalási programjának marketingfeladatait.

Az ország leggazdagabb felesége lett Várkonyi Andrea

Pénteken örök hűséget fogadott egymásnak Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. A műsorvezető ezzel Magyarország leggazdagabb felesége lett - írja a Blikk. A 407,7 milliárd forintra becsült vagyonnal rendelkező üzletember kedvese egy igazán romantikus helyszínt választott a ceremónia helyszínéül, az alcsúti arborétumban mondták ki a boldogító igent.

A cég csupán négy hónap alatt 127 millió forint nettó árbevételt ért el, és emellé 52,8 millió forint tiszta nyereséget.

 

Via ugytudjuk.hu

 

 

Címlapfotó: FEM3

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló