2021. október 25., Blanka Bianka

Mindenki ügye

#mészáros lőrinc #várkonyi andrea

Az ország leggazdagabb felesége lett Várkonyi Andrea

Papp László Tamás 2021.09.25. 10:37

Mészáros Lőrinc 407,7 milliárd forintra becsült vagyonnal rendelkezik.
Pénteken örök hűséget fogadott egymásnak Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. A műsorvezető ezzel Magyarország leggazdagabb felesége lett

 írja a Blikk.

 

A 407,7 milliárd forintra becsült vagyonnal rendelkező üzletember kedvese egy igazán romantikus helyszínt választott a ceremónia helyszínéül, az alcsúti arborétumban mondták ki a boldogító igent. Szerencséjük volt, ugyanis a szeszélyes szeptemberi időjárás kegyes volt hozzájuk, s bár délutánra enyhén lehűlt a levegő és a szél is fújdogált, csodás őszi idő volt a nagy napon.

 

Már délelőtt érkeztek a vendégek, a legtöbben sötétített ablakú luxusautóval hajtottak be az arborétumba, de volt, akit kisbusszal hoztak, sőt még egy emeletes busz is behajtott a helyszínre. Körülbelül 100-200 vendég lehetett jelen a ceremónián, úgy tudjuk, a jó hangulatról és zenéről Radics Gigi és Gönczi Gábor zenekara, a Smile gondoskodott.

 

Az egész arborétum körül biztonságiak álltak, a bejáratokat lezárták, sőt, már majdnem két héttel az esküvő előtt nem mehetett be látogató a területre. Hatalmas volt a titkolózás, a Blikk a hét elején járt ott, és a biztonsági őrök azt közölték, hogy forgatás miatt zárták le az erdős részt. Azonban a helyiek tudták, hogy az évtized lakodalma miatt volt a nagy óvatosság.

Sok esküvőt tartanak itt, de ennyi drága autót nem nagyon láttunk a környéken. Meg egy új, titkos bejáratot is készítettek, ami egyenesen a parkolóba visz

– mondta egy helyi lakos a bulvárlapnak a helyszínen.

 

A lap munkatársai sem látták megérkezni az ifjú párt, illetve a sztárvendégeket, nem kaptak lencsevégre vezető politikusokat sem, akik az útról a VIP-parkolóba hajthattak be.

 

Volt egy incidens is: Gulyás Balázs filmrendező, publicista megpróbált behajtani Suzukijával az egyik bejáraton.

A kapunál megállították, ha nincs rajta a listán, nincs belépés! Tudomásul vette és félre is állt a kocsijával.

 

A Blikk emlékeztet: Mészáros és Várkonyi kapcsolata tavaly kezdődött. Mészáros Lőrinc akkor már válófélben volt korábbi feleségétől, aki nem sokkal korábban Andrea főnöke volt a LifeTV-nél. Talán pont egy időpontra tehető Andrea felmondása a csatornánál és a kapcsolat elmélyülése is.

 

Bár a pár nem titkolta, hogy együtt vannak, ritkán lehetett őket együtt lencsevégre kapni. Júniusban azonban kétszer is lefotóztak őket együtt, egyszer egy kézilabdameccsen, egyszer pedig Amalfiban, ahol kéz a kézben andalogtak.

A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az

– nyilatkozta Várkonyi Andrea a Hot! magazinnak.

 

A pár azóta közös vállalkozásba kezdett, júliusban céget alapítottak, így már nemcsak a magánéletben, az üzleti világban is együtt tervezik a jövőjüket. Barátaik szerint rendelkeztek vagyonuk sorsáról a ceremónia előtt, de az biztos, a tévésnek aranyélete lesz híresen nagylelkű párja mellett. Az esküvői ceremónia négy óra körül érhetett véget, akkor csendült fel ismét zene az arborétumban.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló