2024. április 25., Márk

Mindenki ügye

#ügyészség #magyar péter

Magyar Péter a volt igazságügyminiszterre, volt feleségére is, Varga Juditra utal, mint bűnelkövető - SZAVAZÁS

Csarnó Ákos 2024.03.25. 14:25

Szerinte a kormánynak és a legfőbb ügyésznek is mennie kell

 

Magyar Péter alaposan megrázta a pofonfát, facebook-kommentben üzent a Hadházy Ákosnak, aki arról beszélt, Magyar Péter lehetett az, aki már korábban kereste őt a Rogán–Schadl–Völner-ügyben.

 

„Remélem például, hogy miután holnap meghallják az emberek, ahogy a volt igazságügyi miniszter elmondja, hogy miként működik az ügyészség és a hatalom, több ezren fogjuk követelni a legfőbb ügyész és a bűncselekményt elkövető kormány távozását”– írja Magyar, arra utalva, hogy a hangfelvételen, amit bizonyítékként mutat be kedden az ügyészségen, a volt igazságügyi miniszter, vagyis a volt felesége, Varga Judit hallható.

 

 

Magyar eddig csak annyit mondott, hogy hangfelvételekkel tudja bizonyítani, hogy a Völner–Schadl-ügy kirobbanása előtt Rogán Antal és emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták az ügyészségi iratokat.

 

Az utóbbi időszakban Magyar Péter tüntetést szervezett, mozgalmat indított és bejelentette azt is, hogy szándékában áll elindulni a közelgő választásokon. Mi most azt kérdezzük olvasóinktól, hogy szerintük lesz-e érdemleges hatása szerintük Magyar Péter ügyészségi bejelentésének.

 

 

 

indexkép: Magyar Péter facebook

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló