2024. június 22., Paulina

Mindenki ügye

#népszavazás #választás2022 #magyar kétfarkú kutya párt #mkkp

Kutyapárt: Túltoltuk az érvénytelen népszavazást, már lehet melegpornót fogyasztanak az óvodásaink

Nagy Donát 2022.04.06. 09:43

A kétfarkúakat már az is meglepte, hogy egyáltalán kiírták a választásokat.

 

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártot (MKKP) meglepetésként érte, hogy a választást még mindig kiírják Magyarországon 2022-ben is, de Orbán Viktor miniszterelnök kiírta, és meg is nyerte magának – mondta a párt operatív igazgatója szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában az MTI szemléje szerint.

Ilyenkor én is – 25 évesen – elmegyek és nagyjából este 8-9 óráig azt érzem, hogy ezt a brutál demokrácia flasht, életérzést át tudom érezni

– fogalmazott Nagy Dávid.

 

Hozzátette: Orbán Viktor nemcsak a Fideszt, de adott esetben az ellenzékét is megkérdezi.

Úgyhogy ezt is szeretnénk neki megköszönni, és Vlagyimir Putyin után mi is szeretnénk neki gratulálni

– mondta a politikus.

Az operatív igazgató a csalódottságának is hangot adott, sőt – mint fogalmazott – rettegésben él vasárnap este óta, mert a gyermekvédelmi népszavazás érvénytelen lett, "tehát túltolta a Kutyapárt ezt az érvénytelen népszavazást (...), és most nem lehetek biztos abban, hogy ha a középső fiam elküldöm óvodába, akkor ott nem drag queen-ek oktatják, nem melegpornót fogyaszt vagy nem éppen átműtve fog hazaérni".

Nagy Dávid szerint az is csalódás, hogy Orbán Viktor úgy nyerte meg a választást, hogy Magyarország azon országok egyike, ahol a legtöbb ember halt meg koronavírusban, a legnagyobb szövetségeséről időközben kiderült, hogy egy tömeggyilkos, és a kampányban teleplakátolta ellenfelével az országot.

 

Hozzátette: a Fidesz szlogenjeinél is egyszerűbb üzenetekre van szükség, hogy ne zavarják össze a választókat se Budapesten, se pedig vidéken.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló