2023. március 30., Zalán

Mindenki ügye

#plakát #kiállítás #arc

Bud Spencert, Müller Cecíliát és Mészáros Lőrincet is megidézte az idei ARC – Íme egy kis ízelítő a kiállításból! (FOTÓK)

Bazsó Bálint 2021.09.18. 17:00

Az idei plakátok mottója az „Életjel” lett. Ne szomorkodj, ha nem tudod megnézni a helyszínen, képgalériánkban ugyanis most Te is láthatod a plakátok egy részét.

 

Szeptember 17-én nyílt meg idei ARC Kiállítás Budapesten, a XI. kerületi Bikás parkban.

Nehéz időkön vagyunk túl – mindenki megélte a veszteséget. Van, aki a munkáját, a megtervezett jövőjét, a vállalkozását veszítette el, van, aki a szomszédját, a barátját, rokonát, de ha csak az ismerősének az ismerősét, már az is több a soknál. És mégsem változott semmi: a gazdagok még gazdagabbak lettek, a szegények még szegényebbek és még többen szegények, a környezetünkre még magasabbról tesznek azok, akiknek vigyáznia kellene rá, a gazdaság még kevésbé emberi, pedig az emberekből él, a pénz pedig még nagyobb úr, mert a hatalmi erők szemrebbenés, együttérzés és részvét nélkül préselték ki, amit csak lehet ebből a tragikus helyzetből

– olvasható a kiállítás honlapján.

 

A szervezők szerint ezt azt jelenti, hogy idén bőven van dolguk, témáik, és persze plakáthelyük.

 

A plakátok egy részét most Te is láthatod képgalériánkban:

#GALLERY_143# 

(Via ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló