2024. július 20., Illés

Mindenki ügye

#honvédség #ruszin-szendi romulusz

Hatalmasat kamuzhatott a honvédség parancsnoka, hogy legyen egy kis migráns-terrorista téma

Nagy Donát 2021.08.28. 16:01

Ruszin-Szendi Romulusz azt mondta, hogy van egy másik nemzet, akinek a repülőgépének a fedélzetén egy kimenekített már a vécében bombát szerelt.

Nem tudja megerősíteni a NATO, hogy egy Afganisztánból kimenekített ember bombát szerelt egy repülő fedélzetén – írja a 24.hu arra a csütörtöki sajtótájkoztatóra utalva, ahol a Magyar Honvédség parancsnoka, Ruszin-Szendi Romulusz úgy fogalmazott:

Volt másik nemzet, akinek a repülőgépének a fedélzetén a menekített már bombát szerelt a vécében.

DBZOL20210826008
Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka az afganisztáni kimenekítéssel kapcsolatban tartott rendkívüli sajtótájékoztatón a Honvédelmi Minisztériumban 2021. augusztus 26-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Az RTL Klub ugyanis pontosítást kért az incidensről, hogy a lebegtetés helyett pontos információkat közölhessenek.

A honvédelmi tárca viszont azt válaszolta a csatornának, hogy nem áll módjukban bővebb tájékoztatást adni a hadműveletről. Sőt, a NATO sajtóközpontja sem tud ilyen esetről, semelyik szövetséges nem jelentett ilyent.

Emellett Szijjártó Péter külügyminiszter pénteken szintén azt mondta a csatornának, nem tud részleteket, ő is csak a honvédség parancsnokától hallott az incidensről.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló