2024. június 18., Arnold Levente

Mindenki ügye

#demokratikus koalíció #tisza #gyurcsány ferenc #magyar péter

Gyurcsány Ferenc Magyar Péternek: te egy tőről metszett fideszes politikus vagy!

Csarnó Ákos 2024.05.28. 12:56

Támad a Dk.

Magyar Péternek, a Tisza Párt alelnökének írt levelet Gyurcsány Ferenc egy facebook bejegyzésben. Gyurcsány azt írta, hogy „sokértelmű óvatossággal” fordultak eddig Magyar irányába, mert látták, hogy Magyar híveit mennyire felzaklatja, ha kritizálják a választottjukat és nem tudták eldönteni, ki ő igazából.

Gyurcsány most meggyőződött arról, hogy kicsoda valójában a Tisza Párt alelnöke.

 

"Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy, frissebb, mint Orbán, de minden bizonnyal tehetségtelenebb. Eldőlt, hogy mentalitásod, gondolkodásod, véleményed a Fidesz világához köt, bár igaz, magadat jobban szereted, mint őket" – szólította meg Magyart a DK elnöke, aki szerint Magyar hatalmi értelemben lehet, hogy Orbán ellenfele, tartalmi értelemben viszont ő maga a Fidesz.

 

"Ilyenformán ellenfelek vagyunk. Amit te gondolsz a világról, Európáról, Magyarországról, azzal mi nem értünk egyet. Új vagy a politikában, de régi, jól ismert fideszes szöveget nyomsz" – emelte ki.

 

"Orbánt nem megbuktatni, hanem, ahogy mondják, felfelé buktatni szeretnéd. Nem elszámoltatni akarod, hanem az Európai Tanács vagy a Bizottság elnöki posztját ajánlanád neki, ha úgy tetszik, kitüntetnéd. Mi nem akarunk semmilyen dealt kötni Orbánnal. Mi le akarjuk váltani, és el akarjuk számoltatni"

– jelentette ki Gyurcsány, aki szerint Magyar Péter esetében „elvált a tüdő a májtól”.

 

indexkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló