2024. április 17., Rudolf

Mindenki ügye

#fidesz #vakcina #védőoltás #ellenzék #oltásellenesség

A Fidesz telefonon győzködi tovább az embereket, hogy oltásellenes az ellenzék

EÜ/MTI 2021.04.19. 16:09

Jön az újabb kampány.

A Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal "elbizonytalanító oltásellenes akcióinak" - jelentette be az MTI-nek hétfőn a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István.

 

Hollik felemlegette, hogy a baloldal továbbra sem vonta vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát. Hozzátette: "Ráadásul politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz elbizonytalanító megszólalások".

hollik-mti-szigetváry
Hollik István (Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

A kormánypárti politikusok már jó ideje hangoztatják, hogy az ellenzék "oltásellenes", miután több párt poltikusai is felszólaltak a kabinetnek azon döntése ellen, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által nem engedélyezett kínai és orosz vakcinát hozott be. Az állítólagos "oltásellenes" ellenzéki pártok vezetői ugyanakkor egy közös videóban buzdították az embereket, hogy kérjenek vakcinát.

 

A Publicus Intézet felmérése szerint ráadásul az ellenzéki szavazók körében többen vannak az oltáspártiak, azt pedig a fideszesek közül sem hiszi elmindenki, hogy oltásellenes lenne az ellenzék - talán ezért érezhették úgy a kormánypártok, hogy kell egy újabb kampány.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló