2021. október 22., Előd

Mindenki ügye

#fidesz #lengyel tamás #újév #kommentelők

Agyonlövéssel is fenyegették a fideszes kommentelők Lengyel Tamás színészt újévi köszöntője miatt

EÜ/Úgytudjuk 2021.01.09. 09:28

Elképesztő gyűlöletet váltott ki a humoros videó.

A Dumanszínház YouTube-csatornájára 2021 első napjaiban felkerült egy újévi köszöntő, melyet Lengyel Tamás színész adott elő, elég csípős stílusban - reflektálva a közállapotokra, a koronavírusra, politikai szereplők elmúlt hónapokban mutatott cselekedeteire - írja a 24.hu.

 

 

A videó után azonban a kormánypárti kommentelők kezdték elárasztani Lengyel Instagram-oldalát, ahol válogatott sértésekkel illették a paródiát - nem tetszett nekik. Egyesek „liberálnácinak” titulálták, mások „kretén bohócnak”, de volt, aki a színész lelövésével viccelődött.

Tegnapelőtt sokat tanultam elfogadásról, véleményszabadságról, nyitottságról, tiszteletről, vitakulturáról, a dolgok megoldásáról, egyeztetésről, közös gondolkodásról. Ebből próbáltam, a teljesség igénye nélkül, NEKEM MONDTÁK címmel egy kollázst csináltatni, amely megvilágítja, milyen a közbeszéd ma Magyarországon. Mit engedünk meg magunknak, hogyan kezeljük a másikat. Célom ezzel nem a kedélyek borzolása. Tükröt szeretnék tartani, amibe belenézve sok mindent újragondolhatunk. Higgadjunk le és kezdjünk el beszélgetni. Ez az egyetlen esély ✌️

- fogalmazott a színész, aki egy összeállítást is készített a neki címzett üzenetekből:

 

lengyel tamás insta
Forrás: Lengyel Tamás Instagram-oldala
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló