2023. február 2., Karolina Aida

Mindenki ügye

#termékvisszahívás #spar #penny market

A Spar és a Penny is visszahívta egy-egy problémás termékét

Barna Benedek 2022.03.04. 12:43

Aki vett ezekből, visszaviheti, és a boltban visszakapja az árát.

 

Idegen anyaggal (több féle gyommag, kavics) való szennyezettség miatt a Penny Market Kft. visszahívja a 40 grammos kiszerelésű Mr. Spice fűszerköményt – adta hírül az MTI a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közlése nyomán.

 

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a 2025. január 15. és január 16-i minőségmegőrzési idővel rendelkező termékeket ne fogyasszák el. Hozzátették, hogy az érintett fűszerkömény a vásárlás helyére visszavihető, a termék vételárát a Penny Market Kft. visszatéríti.

MrSpice_fűszerkömény

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. pedig az S-Budget bacon ízű, 100 grammos kiszerelésű kukorica csemegéjét hívta vissza a Nébih tájékoztatása szerint.

 

Arra kérik a vásárlókat, hogy ezt a terméket ne fogyasszák el, a visszahívás oka, hogy a terméken helyenként fekete elszíneződés mutatkozott.  A Szimita Trade Kft. által gyártott termék, amelynek minőségmegőrzési ideje: 22.03.2022. a vásárlás helyére visszavihető, a termék vételárát a Spar visszatéríti.

S-BUDGET bacon ízű kukorica csemege 100g

(Képek forrása: portal.nebih.gov.hu; Az indexfotó illusztráció; forrása: pixabay.com)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló