2023. március 21., Benedek

Környék ügye

#hadházy ákos #pétervására #eged istván

Tovább rázza a pofonfát a pétervásárai polgármester, ő nem fenyegetett, ő a bíróságra gondolt

Csarnó Ákos 2023.01.31. 10:55

 

Tegnap beszámoltunk arról, hogy a korábban Hadházy Ákos parlamenti képviselő által bemutatott kacsalábon forgó palotát 50 milliós uniós támogatásból felépítő pétervásárai polgármester hogyan reagált a készült videóra. Maga is készített egyet, de üzenetet is küldött a képviselőnek:

 

„Biztos legyél benne, hogy találkozunk még. A család az mindenhol tabu, csak nálad nem. Könyörögni fogsz.” – ezt üzente a polgármester Hadházy szerint.

Pétervására polgármestere azután küldött fenyegető hangvételű üzenetet Hadházynak, hogy a független képviselő bemutatta az 50 millió forint uniós támogatásból épített falusi vendégházat.

 

 

„Arra gondoltam, hogy fogunk még találkozni valószínűleg a bíróságon, mert ezt én nem hagyhatom ennyiben” – mondta Eged István, Pétervására fideszes polgármestere az RTL Híradónak .

A könyörgésről Eged István azt mondta az RTL-nek, hogy úgy értette: bocsánatot fog kérni tőle Hadházy.

 

„Én az erőszak minden formáját elutasítom, ugyanakkor az erőszakkal való fenyegetés minket ért” – mondta. Eged szerint képviselő által készített videó miatt ő és a családja több ezer fenyegető üzenetet kapott, amiket most ügyvédekkel nézetnek meg.

 

indexkép: szallas.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló