2024. május 27., Hella

Környék ügye

#forgalomkorlátozás #tour de hongrie #kerékpárverseny

Ezeken a Heves megyei utakon korlátozzák a forgalmat a Tour de Hongrie kerékpárverseny miatt

Barna Benedek 2022.05.12. 07:02

Csütörtökön és hétvégén is várható forgalomkorlátozás a környéken.

 

Szerdán elstartolt a Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny, ami – ahogy azt az Egri Ügyek is megírta – szűkebb hazánkban, Heves megyében is érint egyes útszakaszokat, ez pedig forgalomkorlátozásokkal jár.

 

A rendőrség közlése szerint a mezőny áthaladásának idejére, rendőri biztosítás mellett az alábbi útvonalakon és dőszakokban várhatók korlátozások:

 

Május 12-én (csütörtökön) 14 óra és 14 óra 45 perc között Tiszafüred felől a 33. számú főút megyehatár – Poroszló – megyehatár Borsodivánka felé.

 

Május 14-én (szombaton) 14 óra 50 perc és 15 óra 30 perc között Bükkmogyorósd felől a 2508. számú út megyehatár – Szilvásvárad – Nagyvisnyó – megyehatár Dédestapolcsány felé.

 

Május 15-én (vasárnap) 10 óra és 14 óra 30 perc között Lillafüred felől a 2505. számú út megyehatár – Felsőtárkány – Eger – Egerbakta – Sirok – Sirok-Kőkútpuszta –Tarnaszentmária – Kisnána – Domoszló – Markaz – Abasár – Pálosvörösmart – Mátrafüred – Gyöngyös-Sástó – Mátraháza – Parádsasvár – Parád – Parádfürdő – Recsk – Sirok- Kőkútpuszta – Tarnaszentmária – Kisnána – Domoszló – Markaz – Abasár – Pálosvörösmart – Mátrafüred – Gyöngyös-Sástó – Mátraháza – Gyöngyös-Kékestető CÉL.

 

 

A rendőrség jelezte, hogy az egri szakasz vonatkozásában a Kisasszony úton, a városból kivezető oldalon már előző este 18 órától tilos a parkolás, várhatóan másnap 11 óráig, a versenyzők áthaladásáig.

 

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság arra kérte a járművezetőket, gyalogosokat, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek.

 

 

(Indexfotó: Vasvári Tamás / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló