2023. október 1., Malvin

Környék ügye

#tisza-tó #fürdő #jász-nagykun-szolnok megye #tiszafüred

Háromszintes épület, csúszdapark, vizes játszótér: ilyen lesz a Tisza-tó fővárosának új fürdője

Barna Benedek 2021.11.12. 13:21

Mutatjuk az első látványterveket.

 

Új fejlesztésről számolt be közösségi oldalán Tiszafüred polgármestere, Ujvári Imre: Facebook-oldalán osztotta meg az első információkat a városban a jövőben felépülő modern strandról – szúrta ki a Sokszínű Vidék.

A tiszafüredi fürdőfejlesztési terv 2,5 hektáros zöldfelület megújítását, új medencéket, csúszdaparkot, vizes játszóteret, valamint egy háromszintes, 6600 négyzetméteres fürdőépületet foglal magában.

Az új fürdőben, mely egyedi tervezésű, roppant látványos épület lesz majd, várhatóan a medencéken és a szükséges kiszolgáló tereken túl, szauna világ, masszázs és étterem is helyet kap.

 

Íme az első látványtervek, az elsőn a főépület mellett a vizes játszótér is látható:

tiszafüred-fürdő-látványterv

tiszafüred-fürdő-látványterv2

A Sokszínű Vidék portál felidézi, hogy idén Tiszafüreden már megújult a szabadstrand, de emellett más fejlesztések is történtek, melynek köszönhetően egyre szépül a Tisza-tó fővárosa: tavasszal készült el többek közt a Tisza-tó legnagyobb játszótere is, melyet a Zöld Város Projekt keretében alakítottak ki. A beruházás keretében több mint kétszáz négyzetméteren jött létre új zöldfelület, több mint százhúsz fát, valamint cserjéket, virágokat is ültettek.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló