2023. szeptember 24., Gellért Mercedesz

Környék ügye

#gyöngyös #fidesz #kompolt #balázs zoltán #klausmann viktor

Tárgyiasított k..rvának nevezte a Fidesz volt gyöngyösi jelöltje a kompolti polgármester ajándékát

2021.03.18. 08:18

Klausmann Viktor szerint a nő, akinek testén Balázs Zoltán születésnapi buliján tortát szolgáltak fel, csak egy prostituált, nem pedig egy megalázott ember.

A tárgyiasított kurvát nem sajnálom. Ő ezt az utat választotta

– ezt írta Facebookon az állítása szerint lottónyereményekből meggazdagodott Balázs Zoltán kompolti polgármesterről szóló egyik Facebook-poszt alá Klausmann Viktor, az 1990-es években népszerű Szerencsekerék vetélkedő házigazdája, aki a 2019-es önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP és a Városom, szeretlek Egyesület polgámester-jelöltjeként indult Gyöngyösön, de vereséget szenvedett Hiesz György polgármesterrel szemben.

 

Balázs Zoltán lottós nyilatkozata kapcsán újra felbukkant az a fotó is, amely Balázs Zoltán szülinapi buliján készült, és amelyen a polgármester tortáját egy meztelen nőn szolgálták fel, a jelenetnek pedig tanúja volt egy kiskorú lány is.

kompolt balázs zoltán

A Telex vette észre, hogy az említett Facebook-poszt szövegében felháborodnak azon, hogy egy ilyen helyzetben hogyan lehet jelen egy nyolc év körüli kislány, és azt is hangsúlyozzák, hogy a meztelenül, tortával a testén fekvő fiatal nő szexuálisan megalázó helyzetben volt. Ez alá a poszt alá kommentelt Klausmann Viktor, aki azt írta: „Kiváló írás!! A szexuális megalázás legalább is a fekvő hölgy esetében nem helyén való. Ez a munkája, ebből él, a legősibb foglalkozás professzionális űzője. Kurva. Nem kell ezt túlspilázni.” - írta a Fidesz volt gyöngyösi jelöltje.

 

Ekkor egy kommentelő próbálta felhívni Klausmann figyelmét arra, hogy tárgyiasítanak, tárgyként kezelnek egy nőt. Erre Klausmann azt válaszolta:

„Ez a divatos szöveg mostanság. Tök mindegy, hogy népnemzeti, vagy proli, jó érzésű, intelligens ember ilyet nem csinál. Én inkább a 8 év körüli kislányt sajnálom nagyon. A felnőtteket egyáltalán nem. A tárgyiasított kurvát sem. Ő ezt az utat választotta. Nem akart egy multi üzemben napi 8 órában, óránként 5 perc bagószünettel, három műszakban nettó 200 ezerért kínlódni. Ennek a felét most, itt megkereste. Abban csak reménykedhetünk, hogy a torta alatt egy jó kemény fém tálca volt...” - fogalmazott a volt műsorvezető.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló