2023. február 2., Karolina Aida

Környék ügye

#mátra #ellenőrzés #motorozás

Szabályszegő motorosokra vadásztak a rendőrök a Mátrában – FOTÓK

2021.04.25. 10:27

A 24-esen ellenőrizek szombaton.

Portálunk is megírta, hogy a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott és visszatérő ellenőrzéseket ígért a 24-es számú főút mátrai, mind a 2505-ös számú út bükki szakaszán, a motorosok egyik kedvelt útvonalán.

 

A police.hu beszámolója szerint az Egri, valamint a Gyöngyösi Rendőrkapitányság is kiemelt figyelmet fordít a nyári időszakban a motorosok ellenőrzésére. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársaival közösen 2021. április 24-én a 24-es számú főút mátrai szakaszán tartottak ellenőrzés, melynek célja a balesetek megelőzése, illetve a szabályszegők kiszűrése volt.

 

A balesetmentes közlekedés érdekében a rendőrség arra kérte a motorosokat, hogy felkészülten és felkészített motorral, megfelelő védőfelszerelésben és fokozott figyelemmel közlekedjenek. Egyúttal felhívták a figyelmet arra, hogy hasonló ellenőrzésekre az elkövetkezendő időszakban is számíthatnak Heves megye útjain.

#GALLERY_69#

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló