2021. december 6., Miklós

Környék ügye

#parád #melegellenes törvény #lmbtq #melegellenes

Parád külön határozatban támogatja a melegellenessé vált pedofiltörvényt

Nagy Donát 2021.07.01. 09:29

A képviselő-testület szerint hazánk támadás alatt van, az ellenség pedig szivárványosék, azaz Brüsszel.

A Heves megyei településen határozatot fogadtak el, amelyben arra kérik Orbán Viktort, "érvényesítse a magyarok érdekeit, és ne engedjen a nemzetközi nyomásnak" – írja a kormánypárti Magyar Nemzet. Szakács Zalán független önkormányzati képviselő, a határozat benyújtója úgy látja, Brüsszelből zsarolni, szankcionálni akarják Magyarországot.

Parád Nagyközség Önkormányzatának képviselő-testülete úgy foglalt állást, hogy Magyarország kormánya részére mind a hazai, mind a nemzetközi színtéren teljes erkölcsi támogatást nyújt. Egyben nagy tisztelettel kéri a miniszterelnök urat és a kormány tagjait – a választói akarat szerint –, szerezzenek érvényt az érdekeinknek!

– áll a lapnak eljuttatott határozatban, amit a múlt héten fogadott el a parádi közgyűlés.

 

A Heves megyei falu vezetői kérik azon önkormányzatok képviselő-testületeit, „akik számára szintén elfogadhatatlan az, hogy kívülről akarjanak ránk erőltetni értékrendünktől teljesen ellentétes direktívákat”, hogy szintén határolódjanak el ettől, és biztosítsák Magyarország kormányát az erkölcsi támogatásukról!

human-rights-3805188_1280
Fotó: Pixabay

 

Az új jogszabály fokozottabban védi a kis- és fiatalkorúakat a sérelmükre elkövetett pedofil-bűncselekményektől. A magyarság eddigi szokásjogának értékrendje szerint kizárólag a szülők feladata a gyermekeiknek – a 18. életévük betöltéséig – a nevelésük

– írták az állásfoglalásukban, majd hozzáteszik:

Hazánkat és az itt élőket is támadják, azokat, akik demokratikus jogaikkal élve felhatalmazást adtak a parlamenten keresztül a kormánynak az érdekeik érvényesítésére. Nem tudjuk elfogadni, hogy emiatt Magyarország belügyeibe szóljanak bele, és szankciókat helyezzenek kilátásba országunkkal szemben

– fogalmaz a határozat szövege. Az előterjesztő önkormányzati képviselő, Szakács Zalán (független) a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta:

Szivárványosék hirdetik a ragyogást, miközben ők a sötétben úsznak. A másság tiszteletét követelik, de ők maguk átgázolnak a másikon. A gyűlölet elleni harcot is a lobogójukra tűzték, miközben folyamatosan gyűlölködnek, mi több, uszítanak.

A beterjesztő szerint

a keresztény-konzervatív értékrendet megörökölt és eszerint élő magyaroknak támogatniuk kell a magyar kormányt a törekvések megvalósításában és értékeink védelmében még akkor is, ha közben az LMBTQ-lobbi szervezetei acsarkodnak.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló