2024. április 20., Tivadar

Környék ügye

#magyar posta #postabezárás

Gyöngyösön megoldják egy kisposta megnyitását, Egerben ez megoldhatatlan feladat az ún. városvezetésnek

Csarnó Ákos 2023.12.22. 09:06

Vagy képtelenk rá vagy nem akarják, egyik rosszabb, mint a másik.

 

A nyolcvanasi kisposta épületének felújítása megkezdődött Gyöngyösön - közölte a Városgondozási Zrt. Gyöngyös a közösségi oldalán. Úgy tájékoztattak, hogy zöld utat kapott az új posta nyitása, amely napi 8 órában lesz nyitva és 2 alkalmazottal fog működni. Az Olimpia úti régi zöldséges helyén lesz a szolgáltatás, a nyitás várható időpontja 2024 február. 

 

 

 

Korábban írtunk arról, hogy a Magyar Posta Zrt.  – mindenféle egyeztetések nélkül – úgy döntött, hogy több településen is bezárja postahivatalait. Ez Heves megyében nyolc bezárást jelentett, ebből kettő Egerben: Vallon úton és Felnémeten. A két postahivatal azóta is zárva tart és nincs is tervbe véve, hogy kinyitnának.

 

Leszögezem, a Magyar Posta Zrt. lépésével határozottan nem értek egyet, már csak azért sem, mert egyeztetés nélkül döntöttek a várost, a lakosságot érintő kérdésben!

 

A lehetséges megoldás, segítség megtalálása érdekében minél hamarabb, hivatalos úton felvesszük a kapcsolatot a Postával!

Noha korábban Mirkóczki Ádám egri polgármester harciasan kelt ki a bezárások ellen, semmi érdemi nem történt  sem a felnémeti, sem a Vallon úti kisposták ügyében, hiába ígérték, hogy felveszik a kapcsolatot a Magyar Postával.

 

 

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló