2024. május 27., Hella

Eger ügye

#posta #bezárás

Megszólalt a polgármester, Mirkóczki Ádám nem ért egyet a posták bezárásával

Csarnó Ákos 2022.11.02. 15:05

 

Portálunk pénteken írt arról, hogy be fog zárni két egri posta. Az önkormányzat korábban (szerdán) kapott tájékoztatást a bezárásról, azonban hivatalos reakció eddig nem történt. A polgármester kora délután tett közzé állásfogalalást az ügyben és egyben a posta levelét is nyilvánosságra hozta.

 

Összefoglalva az állásfoglalás tartalmát szerinte a posta a hibás, nem egyeztettek előtte, nem ért egyet a döntéssel de egyben felszólítja a fideszes Bódi Zsolt képviselőt, hogy ne vonja felelősségre az önkormányzatot. Alább olvashatják a polgármester levelét:

Tisztelt egri lakosok!

 

A Magyar Posta Zrt. október 28-án, a hivatali munkaidőt követően Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata részére Ügyfélkapun keresztül juttatta el azt a tájékoztatóját, miszerint az egész Európát sújtó energiaválság miatt több, jellemzően alacsony forgalmú posta működtetésének ideiglenes szüneteltetésére kényszerülnek.

 

Arról a döntésről, hogy Egerben a kialakult, az egész országot is érintő helyzet következtében a Felsővárosban a Vallon úton illetve Felnémeten, a Kovács Jakab úton kénytelenek postát bezárni, előzetesen nem tájékoztattak!

 

Leszögezem, a Magyar Posta Zrt. lépésével határozottan nem értek egyet, már csak azért sem, mert egyeztetés nélkül döntöttek a várost, a lakosságot érintő kérdésben!

 

A lehetséges megoldás, segítség megtalálása érdekében minél hamarabb, hivatalos úton felvesszük a kapcsolatot a Postával!

 

Bódi Zsolt (Fidesz-KDNP) képviselő urat tisztelettel kérem, ne a közösségi oldalán posztolva kérdezze vagy vonja felelősségre az önkormányzatot, mindinkább kérdezze meg párttársait, hogy egy 100%-ban magyar tulajdonban álló cég miért kényszerül ilyen, az egész országot érintő súlyos lépésekre?!

Íme a tájékoztató levél:

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló