2021. június 14., Vazul

Környék ügye

#koronavírus #oltás #sinopharm #ostoros #darvai lászló

Elsöprő érv Ostorosról: Kínából jött a vírus, a vakcina is legyen kínai – Videó

2021.03.06. 08:43

Pénteken további páciensek kapták meg a Kínában gyártott Sinopharm vakcinát Ostoroson. A TV Eger riporterének Dr. Darvai László háziorvos elmondta, az elmúlt héten 90 főt oltottak be, mint hangsúlyozta mellékhatásokról nincs információjuk.


A városi tévé riportjában többen is megszólalnak, akiknek éppen akkor adták be a kínai vakcinát. Közülük senkinek nem volt kifogása az ázsiai oltóanyaggal kapcsolatban.


Dr. Darvai László kiemelte: nem összehasonlítható az a veszély és az a kockázat, ami a koronavírussal való találkozás és az azt követő súlyos állapotváltozások következtében kialakul, és az, hogy egy teljesen hagyományos, évtizedek óta ismert technológiával elkészített védőoltásnak lesz-e valamilyen oltási reakciója vagy nem. Teljesen indokolatlannak tartom a félelmet amellett, hogy nyilván mindannyian szerettük volna, ha akkor kezdtünk volna ezzel az oltóanyaggal dolgozni, amikor már megkapta az európai gyógyszerügyi hatóság véleményét és az engedélyét.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló