2024. július 20., Illés

Környék ügye

#miskolc #pince #borsod-abaúj-zemplén megye #halálos baleset #miskolctapolca

Egy felsőzsolcai, egy miskolci és egy tiszalúci családapa halt meg a miskolctapolcai pincebalesetben

Kovács Dávid 2022.09.04. 09:31

Mindannyian több gyermeket neveltek.

 

Felsőzsolcai, miskolci és tiszalúci férfiak voltak a szerdai, Miskolctapolcán történt pinceomlás halálos áldozatai, írja a Minap helyi hírportál a Bors információi nyomán.

 

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

A bulvárlap információi szerint mindegyik férfi több gyermeket hagyott maga után. "Mindegyik édesapa volt, azért dolgoztak, hogy a családjuknak a nehéz időkben is mindent megadhassanak" – nyilatkozta az egyikük ismerőse.

A Bors értesülései szerint a fiatal családapák mindannyian több gyermeket neveltek, egyikük öt gyermekhez ment volna haza munka után.

Ahogy korábban az Egri Ügyek is beszámolt róla, szerdán egy több tonnás sziklatömb szakadt le és temetett maga alá három embert Miskolctapolcán. A férfiak felújítási munkálatokat végeztek a pincében, amikor a mennyezet beszakadt és maga alá temette őket.

 

A miskolctapolcai Szent Benedek-hegyi pincesoron csütörtök délután ért véget a mentés, ekkorra sikerült mindhárom holttestet kiemelni a törmelékek alól

 

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett halált okozó veszélyeztetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló