2024. május 27., Hella

Környék ügye

#m3-as autópálya #forgalomkorlátozás #karbantartás

A következő hetekben is folytatódnak a forgalom korlátozásával járó karbantartási munkálatok az M3-ason

Barna Benedek 2022.07.02. 08:30

További forgalomkorlátozást jelentett be a Közút.

 

Folytatódnak a korábban megkezdett terelőelem-javítási és sövényvágási munkálatok az M3-as autópálya több szakaszán, így július 4. és július 20. között további forgalomkorlátozások várhatók – tájékoztatta portálunkat a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

 

A cég közleménye szerint sövényvágást az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 70-es és 103-as kilométerszelvények között végzik, július 4. és július 8. között (hétfőtől péntekig). Ezalatt, 8 és 16 óra között a forgalom az érintett helyszíneken ideiglenesen egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

 

A terelőelem-javítási munkálatok a Budapest felé vezető oldal 12-es és 18-as kilométer szelvényei között sávelhúzás mellett zajlanak majd, július 5. és július 20. között. Ebben az időszakban Budapest irányába sávelhúzással továbbra is két sávon haladhat forgalom és 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben. 

 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

(Indexfotó: pikrepo.com – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló