2022. augusztus 11., Zsuzsanna Tiborc

Környék ügye

#tisza-tó #tisza-tavi ökocentrum

A kétmilliomodik látogató is átlépte a Tisza-tavi Ökocentrum küszöbét

Barna Benedek 2022.04.21. 13:54

A szerencsés vendéget a jövőben bármikor ingyen fogadják a poroszlói látogatóközpontban.

 

Csütörtökön lépett be a Tisza-tavi Ökocentrumba a kétmilliomodik látogató – számolt be az I Love Tisza-tó Magazin a poroszlói látogatóközpont közlése nyomán.

 

Az Ökocentrumban a vendégszám az eltelt évek során folyamatosan növekedett. Először 2015-ben sikerült túlszárnyalni a kitűzött évi kétszázezer főt, a csúcsévnek pedig 2019 bizonyult, amikor majdnem 240 ezer vendéget regisztráltak. Százezredik látogatójukat 2012. augusztus 17-én, az egymilliomodik vendéget pedig 2017. június 16-án köszöntötték.

 

A 2022. április 21-én érkezett kétmilliomodik vendég Ferenczi Tünde volt, aki Isaszegről érkezett a látogatóközpontba.

 

 

A házigazdák képviseletében a szerencsé vendéget Bornemisza János polgármester, Kiss János ügyvezető igazgató és Balogh Edit igazgató-helyettes meglepetés-ajándékokkal köszöntötték.

Kétmilliomodik látogató "örökös vendég" lesz: a neki átadott dokumentum szerint egész életében bármikor belépőjegy nélkül, tetszés szerint látogathatja az intézményt.

A Tisza-tavi Ökocentrum a napokban ünnepli megnyitásának tizedik évfordulóját, és a születésnap alkalmából különböző programokkal, tortával készülnek, és új kiállítással is várja a vendégeiket. A szombatra meghirdetett programjukról ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

 

 

(Indexfotó: Komka Péter / MTI – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló