2023. december 9., Natália

Eger ügye

#egerplusz #eger #kutya #zsömi #jacsmanik attila #diabétesz

[VIDEÓ] Zsömi a „kulcs egy szuper élethez” – Szívmelengető egri történet egy kutya és gazdája barátságáról

Domán Dániel 2021.11.14. 18:20

Jacsmanik Attila és kutyája történetét több mint harmincezren követik a TikTokon. A fiatal egri fiúról korábban az újságok úgy írtak, mint tehetséges focistáról, azonban néhány éve a labdát már csak a kutyájának rúgja. Kutyája, Zsömi inkább egy szuperhős, mintsem egy hétköznapi eb, ugyanis messziről megérzi, ha gazdája rosszul lesz. Attila hároméves kora óta cukorbetegséggel küzd.

 

A kutyakiképzés ideje alatt Zsömivel együtt tanulták meg kezelni a betegséget, azonban nem ez volt az egyetlen démon Attila életében.

 

Ha meglátjuk ma őket az utcán sétálni, elválaszthatatlannak tűnnek egymástól, de nem volt ez mindig így. Nem hiába mondják, hogy gyakran az ember jobbik énjét a kutyák hozzák felszínre. Három éve, hogy Attila kutyákra cserélte a labdát és a képzéseiben inkább az embereket próbálja megtanítani arra, hogy egy kis odafigyeléssel a kutyájukból nem csak egy rendes háziállat, hanem sokkal több is lehet.

 

Domán Dániel kisfilmje egy remek párosról, egy csodás jellemfejlődésről és arról, hogy szarni a közhelyekre, de a kutya tényleg az ember legjobb barátja tud lenni.

 

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló