2024. május 23., Dezső

Eger ügye

#útfelújítás #sas út

Végéhez közeledik a Sas út felújítása, de emiatt útlezárások lesznek

Csarnó Ákos 2024.04.19. 10:41

Április 22-én kezdik.

 

Az egri önkormányzat közleményt adott ki arról, hogy 2024. április 22-én hétfőn a Sas út II. ütem felújításának keretében aszfaltozási munkálatok kezdődnek, az arra közlekedőknek április 27-ig félpályás útlezárásokra kell számítania az érintett szakaszon, melyeket várhatóan az esti órákban minden nap feloldanak.

 

A kivitelező április 22- én (hétfőn) a Mátyás király út város felé vezető oldalának mélymarásával és aszfaltozásával indítja a munkát, így a Sas útra való kanyarodás az Összekötő úton keresztül nem lesz lehetséges sem a busz, sem pedig a gépjárműforgalom számára.

 

Április 23-án (kedden) az Összekötő út kopórétegének és a Mátyás Király út város felé vezető külső sávjának aszfaltozását végzik, így ezen a napon az Összekötő út teljes egészében lezárásra kerül, a város felé közlekedőknek nem lehet a Sas útra kanyarodni.

 

Április 24- én (szerdán) félpályás útlezárás mellett, kézi forgalomirányítás segítségével a Mátyás Király út aszfaltozását végzik. A város felől érkezőknek a Mátyás Király útról nem lehet majd a Sas utcára kanyarodni.

 

Április 25- én (csütörtökön) várhatóan befejezik a Mátyás Király út kopó rétegének terítését. Ezen a napon sem lehet a Mátyás király útról a Sas utcára bekanyarodni.

 

Április 26-án (pénteken) félpályás útlezárás mellett, kézi forgalomirányítás segítségével kezdődik a Sas út aszfaltozása, mely április 27-én (szombaton) fejeződik be.

 

indexkép: majoros/Getty Images, illusztráció

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló