2024. június 24., Iván

Eger ügye

#üzemanyag #mol #üzemanyaghiány #omv #orlen

Üzemanyagkörkép: Az új Orlen kútnál egy csepp sincs, máshol jobb a helyzet

Csarnó Ákos 2022.12.08. 11:20

Vegyes a kép.

 

Ismét tettünk egy kört a városban, hogy megtudjuk mi a helyzet az egri üzemanyagellátással. A pár nappal ezelőtti helyzethez képest, amikor hosszú sorokat, dugókat tapasztaltunk most már sokkal nyugodtabb képet láttunk. Azóta az ársapkát eltörölte a kormány és csak piaci áron lehet hozzájutni az üzemanyaghoz. A kormány a gyors helyreállást ettől várja, azonban ellátási problémák várhatóak még egy ideig.

 

Az OMV két kútjánál sem sorokat, sem hiányt nem láttunk, bár az egyes kútfejek számát korlátozták.

 

A Mol egyik legnagyobb kútjánál, a déli körforgalomnál némi várakozás után lehetett kútfejhez férni, ahol minimális hiányt láttunk – prémium dízel nem volt, de csak pont annál a kútfejnél, ahová beálltunk.

 

 

 

Ennél rossszabb a helyzet az új tulajdonossal rendelkező Orlen kútnál (volt Lukoil kút) a Kistályai úton. Ott már be sem lehet hajtani a benzinkút területére, ugyanis teljesen kifgytak és érdeklődésünkre csak annyit tudtak mondani, hogy nem biztos, hogy ma érkezik tartálykocsi. Természetesen a bolti részleg fogadja a vásárlókat.

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló