2024. június 18., Arnold Levente

Eger ügye

#városgondozás

Új utcaseprő géppel erősít a Városgondozás


Kell a takarítás.

 

Pénteken megtette első tesztkörét a Városgondozás Eger Kft. legújabb gépe, egy Mercedes utcaseprő. A járművet a cég saját forrásból finanszírozta, a külföldről behozott használt, de kitűnő állapotban lévő utcaseprő így leválthatja a Városgondozás elöregedett, idén már 21 éves Mercedesét, ami egyelőre tartalékban marad a cég telephelyén.

 

 

Az új utcaseprő autó első útja a Dobó térre vezetett, ahol néhány kör megtételével ellenőrizte a Városgondozás a gép megfelelő működését. A közeljövőben gyakran találkozhatnak majd az egri lakosok az új géppel, elsősorban a külvárosi részek takarítását fogják ezzel végezni a cég munkatársai. A jármű lombszívó funkcióval is rendelkezik, ami különösen hasznos lesz az őszi időszakban. A Városgondozás a tervek szerint a lehullott faleveleket a korábbi évekhez képest gyorsabb ütemben tudja majd összeszedni az új jármű segítségével.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló