2022. július 5., Emese Sarolta

Eger ügye

#eger #hadnagy út #bankautomata

Új bankautomatát helyeztek ki az egri Hadnagy utcában

Barna Benedek 2022.06.21. 15:38

A hét elején üzemelték be az ATM-et.

 

Ismét van bankjegykiadó automata a Hadnagy utcában – számolt be az egri önkormányzat.

 

Mint azt a közleményben írták, miután lakossági igény volt az automatára, az önkormányzat az EVAT Zrt-vel és a K&H Bank Zrt.-vel együttműködve megteremtette a lehetőségét annak, hogy újra a Maklári hóstya- Tihamér városrész lakóinak rendelkezésére álljon egy ATM.

 

A megfelelő helyszín kijelölése és a hosszadalmas – közel egy évig tartó – egyeztetési, engedélyeztetési és versenyeztetési eljárás folyamatának eredményeként hétfőn beüzemelték a Hadnagy utca 5. szám alatt található szolgáltatóház épületében a pénzkiadó automatát.

IMG_9118
Fotó: Eger Önkormányzata

Farkas Attila alpolgármester, a 4-es számú választókörzet képviselője a bankautomata átadásán felidézte, hogy több mint egy évvel ezelőtt megszüntették az utolsó bankautomatát is városrészben, így ilyen típusú pénzügyi szolgáltatások igénybevételére az ott élőknek közvetlenül nem volt lehetősége, ezt a problémát akarták orvosolni ATM kihelyezésével.

 

Horváth István, a K&H lakossági régióvezetője örömtelinek nevezte, hogy az önkormányzat figyelembe vette a lakosság érdekeit nézi és szorgalmazta, hogy a városrészben is rendelkezésére álljon egy automata. Elmondta továbbá, hogy a most kihelyezett terminál készpénz kiadásra szolgál, befizetést nem lehet kezdeményezni.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló