2022. július 7., Apollónia

Eger ügye

#eger #city7 #kormánymédia #kormánypropaganda

Úgy tűnik, a választások után megszűnt a kormánymédia lapja, a City7

Nagy Donát 2022.04.11. 11:08

Egerben sem találjuk a lapot a postaládákban.

 

Sokan azzal magyarázzák az összefogott ellenzék választási vereségét, hogy az emberek jó részéhez csak a kormányüzenetek jutnak el (ha igazak, ha nem). Reggel megveszik a megyei lapot, napközben szól a Kossuth Rádió, este pedig a közmédia adásának követése a szokásos program. Ennek ellenére, vagy inkább emellett az ellenzéki városokban minden postaládába eljuttattak hétről-hétre egy újabb, ingyenes lapot, a City7-et.

Ellepte az egri postaládákat az új, fideszes propagandalap, a City7

A napokban kezdték el terjeszteni, azóta pedig már valószínű minden egri háztartás megkapta a City7 nevű új fideszes propagandakiadványt. Az újság híre megelőzte magát a nyomtatott formát, már egy ideje kiderült, hogy elsősorban az ellenzéki nagyvárosokat célozta meg a propagandakiadvánnyal a Fidesz.

A propagandakiadvány például olyan címekkel jelent meg, hogy

  • Sorosék új célpontot választottak,
  • A Gyurcsány-lista jelöltje elzárná az olsó orosz gázt,
  • Árnyas parkoló: már nem kérdés, a kormány fizet,
  • Balodali politikusok sodornák bele Magyarországot a háborúba,
  • Márki-Zay mindenkit végigsértett már.

Az országszerte hangoztatott állítások bő egy hete pedig elérték hatásukat: a választók azt mondták, lehet igaz, lehet nem, de az a biztos, ha behúzzák Orbánra.

 

A Fidesz számára totális győzelemmel felérő választási végeredmény után viszont most szusszanni küldik a Cityt, ugyanis az elmúlt hétvégén hiába vártuk az újabb kiadványt, az már nem érkezett meg a postaládákba. Abban azért biztosak lehetünk, hogy legkésőbb a 2024-es önkormányzati választások előtt újra a kezünkbe vehetjük a propagandát. Vajon a migránsok, Soros, Brüsszel, Gyurcsány, nemi átalakítás és háborúba vonulás után akkor mivel fognak riogatni?

 
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló