2024. április 13., Ida

Eger ügye

#evat #bérbeadás

Több ingatlant is bérbe adna az EVAT Zrt az egri belvárosban

Csarnó Ákos 2024.02.29. 08:25

Pályázati keretek között

 

Az önkormányzat megbízása alapján az EVAT Zrt. 2024. március 07.-én 10:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az
Önkormányzati tulajdonban és az EVAT Zrt. kezelésében lévő helyiségeket. Az ingatlanok előre egyeztetett időpontban megtekinthetőek.

 

 


A bérleti díjból további kedvezmény adható preferált és támogatott üzleti profilokra, amelyet az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásról szóló 33/2022 (XI.25) önkormányzati rendelet 2. mellékletének 4.1 és 4.2. pontja tartalmaz.

 

Az Almagyar u. 1. sz. alatti üzlethelyiség berendezését képezi az egykori Páncél Patika bútorzata, amelynek megőrzéséről és állagmegóvásától a bérlő saját költségén köteles gondoskodni.


A Bajcsy-Zs. u. 17. szám alatti üzlethelyiségben helybeni fogyasztásra szeszes ital árusítása a társasház Szervezeti és Működési Szabályzata értelmében tilos.

A Pályázati dokumentáció rendelkezésre bocsátása nyilvános közzététel útján történik és ezen a linken érhető el bővebb információ.

 

indexkép: egerpanorama.hu


Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló