2023. november 28., Stefánia

Eger ügye

#egerplusz #eger #régi skoda találkozó

Tizennyolcadik alkalommal találkoznak Egerben a régi Skodák szerelmesei

Barna Benedek 2022.04.19. 12:26

Május végén rendezik meg a találkozót.

 

Idén 18. alkalommal tartják meg a régi Skodák találkozóját Egerben. Május 20 és 22 között érkeznek a négykerekűek városunkba, hogy egy Eger-Edelény túra után felvonulással és Dobó téri kiállítással örvendeztessék meg az érdeklődőket – számolt be az EgerInfo.

 

A tervezett program szerint a nulladik napon (ami május 20-a péntek) 14 órától lehet majd a szállást elfoglalni a résztvevőknek, estére múzeumlátogatás lesz a program, ezúttal gyalogosan.

 

Másnap, 21-én szombaton a résztvevők Eger-Edelényi kastélysziget-Eger túrán vehetnek majd részt. Útközben állomások, elméleti és gyakorlati feladatok várják a résztvevőket. Edelényben kastélylátogatás, majd az autók kiállítása lesz a program.

 

Az utolsó napon, 22-én vasárnap pedig autós felvonulás lesz a városban, majd az autók kiállításra kerülnek a Dobó téren egészen 12 óráig.

 

A rendezvény részletei és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók az esemény hivatalos honlapján érhetők el, emellett további érdekességeket, fényképeket és információkat találhatunk a találkozók Facebook-oldalán is.

Alább pedig kedvcsinálóként megtekinthető a TV Eger riportja a tavalyi Régi Skoda Találkozóról:

 

 

(Indexkép forrása: TV Eger / YouTube)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló