2019. nov. 30. Szombat, 01:00 | Egri Ügyek | Eger ügye
Tárcsán grillezett csirkemell négyféle hagymával, májjal és parázsban sült burgonyákkal
Hegyvári Zoltán így készíti.
"Nekünk így telt a vasárnap délelőtt: tekertem egy közepeset (40 km) a Tisza-tó partján, majd amikor visszatértem, akkor már izzítottam is a parazsat. Azt tudtam, hogy hagyma és csirkemell lesz a fő alapanyag, a többi aztán menet közben kialakult. Hogy milyen lett? Egy igazi ízbomba lett a végeredmény, amiben a csirkemell, a máj és a különféle hagymák ízei koncentrálódtak. Ezt egészítette ki a parázsban sült burgonya és a fokhagymás tejföl íze - vagyis tényleg igazi ízbomba lett a vasárnapi ebédünk."
Te követed már az Egri Ügyeket a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!