2024. július 20., Illés

Eger ügye

#egerplusz #eger #születésnap #tűzoltóság

Sziréna és kékfény: ilyen volt Zsoltika harmadik születésnapja az egri tűzoltókkal – FOTÓK

Nagy Donát 2021.06.14. 10:26

Ezek után mi más akarna lenni nagy korában, mint lánglovag.

Születésnapi kívánsága vált valóra Zsoltikának, aki meglátogathatta az egri tűzoltókat szombat délelőtt, a harmadik szülinapján – írja a Katasztrófavédelem.

A kisfiú példaképei a tűzoltók és Tűzoltó Sam, nem meglepő, hogy a gyermeknek az volt a kívánsága, hogy ellátogathasson az egri tűzoltóságra.

DSC_0010

A cikk szerint a város hivatásos tűzoltói örömmel fogadták az ünnepeltet. A kisgyermeket körbevitték a laktanyában, megmutatták neki a gépjárműveket, szakfelszereléseket és a konditermet is. Széles mosollyal ült a járművek vezetőülésein és a modern technika mellett a régmúlt eszközeit is alaposan szemügyre vette. Imádta a sziréna hangját, meg sem rezzent, amikor a hangos jelzést bekapcsolták neki. Kedvence a tűzoltásvezetői gépjármű lett.

 

Távozásakor kijelentette: most már biztos, hogy tűzoltó lesz belőle és ha eljön az idő, visszajön a járművéért és megkezdi vele a szolgálatot.

DSC_0002

A teljes képsorozat alább lapozgatható:

#GALLERY_112#

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló