2024. május 27., Hella

Eger ügye

#eger advent #samatha fox

Samantha Fox Egerben? 40 éve még nem gondolta volna senki.

Csarnó Ákos 2023.12.13. 12:42

 

December 29-én, 19.00-tól Samatha Fox lesz a fellépő a Dobó téren.

Sose gondoltuk volna, hogy a 80-as évek világsztár énekesnője, a topmodell Samantha Fox Egerbe látogat, hogy megörvendeztesse rajongóit egy hatalmas koncerttel a város főterén, a Dobó téren. Olyan ikonikus slágereket hoz el Samantha, mint a Touch me (I want your body), vagy az I only wanna be with you, amiket agyon hallgattunk egykoron a kazettákról és mai napig énekeljük, ha megszólal a rádióban - áll a szervezők közösségi médiában közzétett írásában.

Samantha Fox 16 évesen kezdett modellkedni, hamar népszerű lett Nagy-Britanniában és lemezszerződést is ajánlottak neki. 1986-ban jelent meg első kislemeze Touch Me (I Want Your Body) címmel. Amerikában is hasonló sikert aratott, a Touch Me címmel kiadott első lemeze aranylemez lett, a címadó dal pedig 17 országban is első helyezést ért el a toplistákon. Színészkedett is, több filmben és tévésorozatban is megjelent. 1988-ban BRIT Awards díjra jelölték. Hét stúdióalbumot, valamint két válogatáslemezt adott ki.

 

indexkép: Getty Images

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló