2024. július 14., Örs Stella

Eger ügye

#momentum mozgalom #elkerülő út #helyi népszavazás

Rejtélyes telefonhívások nehezítik a helyi népszavazás aláírásgyűjtését, 100 ezer forintot ajánl fel a Momentum a lelelpezőnek

Csarnó Ákos 2023.03.16. 16:06

 

A mai napon Lőcsei Lajos, a Momentum országgyűlési képviselője és Jánosi Zoltán egri elnök sajtótájékoztatót tartottak az egri elkerülő útról szóló népszavazás kapcsán. A sajtótájékoztatón Lőcsei Lajos elmondta: rejtélyes hívók telefonon hívogatják az egrieket, az elkerülő útról kérdeznek, majd a beszélgetés végén azt hazudják a választóknak, hogy ezzel a beszélgetéssel már szavaztak is, így személyesen nem kötelességük elmenni és aláírással támogatni a népszavazási kezdeményezést. 


„Ez egy aljas, előre megfontolt, undorító politikai lépés” - mondta Lőcsei. Hozzátette: a Momentum százezer forintot ajánl fel azoknak az egrieknek, akik egyértelmű bizonyítékkal tudják alátámasztani, hogy megkeresték őket ilyen telefonhívással. 

„Innen is üzenem azoknak a szereplőknek, akik részt vettek ebben az aljas hadműveletben: nem hátrálunk. Arra kérem az egri választópolgárokat, hogy minél többen támogassák aláírásukkal a külső elkerülő útról szóló népszavazást” - mondta Lőcsei. 

A sajtótájékoztatón emellett Jánosi Zoltán egri momentumos elnök felidézte, hogy nemrég megtámadták a pultjukat a Dobó téren. Elmondta: „szomorú, hogy 13 év gyűlöletpolitika után oda jutottunk, hogy a gyűlölet és a harag uralja az egri közéletet.”

 

Az egri elkerülő útról írt anyagaink ide kattintva elérhetők.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló