2024. július 14., Örs Stella

Eger ügye

#hajdúhegy #választás2024eger

Polgármesteri vita nem lesz, de akkor egy vita a Hajdúhegyen?

Csarnó Ákos 2024.05.16. 09:32

Vitára hívja Domán a képviselőjelölt társait.

 

Sokan vagyunk. Nem csak polgármesterjelöltek tolonganak, körzeti képviselő-aspiránsok is versengenek a szavazatokért – jegyzi meg Domán Dániel (MKKP) önkormányzati képviselőjelölt.

Vitát kezdeményezek. Egerben először legyen egy vita, amely szűkebb környezetünkről is szól. Ne a televízióban, a közösségi médiában monologizáljunk több percen át, beszélgessünk a Hajdúhegy, Károlyváros, illetve Eger jövőjéről. Szakadjunk ki a virtuális politizálásból, legyünk jobbak, mint a helyi gyűlöletpropaganda. Mutassuk meg magunkat. Mutassuk meg, hogy lehet ezt másképpen is.

Szerinte a 7-es körzet jelöltjei jól ismerik a városrészt, a várost és bármelyiküknek is szavaznak a bizalmat az egriek, onnantól kezdve a választott minden egri képviselője, nem fordíthatnak hátat korábbi vetélytársaiknak sem.

Ezen a vitán nem az a tét, hogy a másikat elnyomjuk, hanem hogy megmutassuk, a jövő várospolitikája nyitott, nincs bal és jobb, csak egriek, helyi ügyek, problémák, megoldások és lehetőségek. Nem minden fekete-fehér, nem hazudhatunk többé az egrieknek.

Az általa javasolt időpont május 25. 16:00., a helyszín a Baktai úti Coop ABC előtti „kultúrapont”.

Határozzuk meg a témákat, de én szívesen vállalom kötetlenül, időkorlát nélkül, ne maradjon szó kimondatlan. A tájékozódás joga mindenkit megillet, jó lenne, ha mindenki részt venne.

A meghívott jelöltek:

 

Ábry Zoltán, Gulyás László, Huszti Péter, Orosz Lászlóné Ibolya, Turán István, Tóth Bernadett

 

Információink szerint Huszti Péter, Orosz Lászlóné Ibolya és Gulyás László nem vesznek részt a vitán, Ábry Zoltán viszont kifejezetten támogatta a rendezvényt.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló