2023. december 9., Natália

Eger ügye

#utcabútor

Pár új utcabútor kerül az egri közterületekre

Csarnó Ákos 2023.09.26. 13:36

 

A lakossági igényeket figyelembe véve és azoknak eleget téve Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata városszerte elkezdte az új utcabútorok kihelyezését - tájékoztetott a város a hivatalos közösségi oldalán.

 

fotó: Eger Város Hivatlos Oldala

 

A múlt héten új padokat kapott a Faiskola utca, a Fiumei utca, valamint a Vízimolnár utca és új közterületi kukákat helyeztek el a Lajosvárosi Lidl buszmegállónál, a Donát úton, a Szálloda utcában, a Rajner Károly és a Vízimolnár utcai játszótereken.

 

További szemeteseket kap a Mocsáry, a Csákány, a Malomárok, a Tárkányi, a Hell Miksa utca, valamint új gyűjtő edények kapnak helyet a Barkóczy utcai SPAR-nál, a Töviskes téren, a Mária utcai gyalogoshídnál, valamint a kerékpárút mentén.

 

Az önkormányzat folyamatosan felméri az igényeket és a rendelkezésre álló forrásokhoz mérten igyekszik minden bejelentésnek, kérésnek eleget tenni.

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló