2021. szeptember 24., Gellért Mercedesz

Eger ügye

Ócska mosógépet tessék! – Így alázzák Orbán Viktorral Nyitrai Zsoltot Eger számos pontján

2019.11.30. 00:00

Nem egyszerű a házaló miniszterelnökök sorsa, hát még a fegyverhordozóiké.

 

„A mosógépet könnyebb eladni, mint téged” – mondta Orbán Viktor Nyitrai Zsoltnak akkor, amikor a miniszterelnök az előző héten Egerben kezdte el kampánykörútját. A kormányfő becsöngetett néhány egri családhoz is aláírásokat gyűjteni Nyitrainak (persze ezek előre megszervezett találkozók voltak), ekkor mondta ezt a Fidesz egri önkormányzati képviselőjének. Erről írtunk egy véleményt is akkor, amely itt olvasható:

Mosógépet könnyebb eladni, mint téged

Nyitrai Zsolt helyzete nem rózsás, kell a segítség. Na de ilyen? Orbán Viktor miniszterelnök úgy rúgta be a kampánymotort Egerben, hogy a láthatóan ittas kukás adta a másikat. A helyi fideszes jelölt totális lealázása keveredett a nép közé látogató eccerű népfiú imázzsal.

 

Nyitrai Zsolt alaposan zavarba jött ettől, még nevetni is elfelejtett a Vezér poénján. Született néhány mém és coub is Orbán kiszólásáról, nekünk ezek közül ez tetszett a legjobban:

Nyitrai "mosógép" Zsolt

Nyitrai mosógép Zsolt - Coub - GIFs with sound by Puch Smaci

 

Kedden aztán egy jobbikos akciónak köszönhetően a város több pontján feltűnt egy ócska mosógép, mellette Orbán fotójával és a miniszterelnök házalós mondatával. Félreérthetetlen utalás. :-)

 

 

 

 

 

 

Azt nem tudjuk, mi lett a mosógép sorsa, amely még a helyi Fidesz Rákóczi úti központjánál is kínálta magát, vagyis Nyitrait.

 

 

Orbán Viktor és a spicces kukás egri találkozása

"Ittunk egy kicsit." :-)))))))))))) Kedden tulajdonképen titokban Egerben járt Orbán Viktor. Arról persze gondoskodtak, hogy lehetőleg csak azokkal találkozzon, akiket előre beszerveztek neki, de egy kis hiba, vagyis egy kissé kapatos kukás is az útjába akadt. A férfitól megkérdezte Orbán, hogy mi járatban itt, majd jött a válasz egyből.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló