2023. október 1., Malvin

Eger ügye

#egerplusz #eger #tűzoltók #születésnap #tűzoltólaktanya

Micsoda születésnap: az egri tűzoltókkal ünnepelt a kis Marci (FOTÓK)

Barna Benedek 2022.04.14. 16:58

A most négyéves kisfiúnak a lánglovagok a példaképei, ezért családja a tűzoltóságon tett látogatással lepte meg.

 

Születésnapot ünnepeltek az egri tűzoltólaktanyában csütörtökön – számolt be honlapján a megyei katasztrófavédelem.

 

Az ünnepeltnek, a kis Marcinak a lánglovagok a példaképei. Nagypénteken tölti be negyedik szülinapját, ennek örömére a szülők egy tűzoltólaktanyában tett látogatással is szerették volna meglepni a kisfiút, aki – mint elmondták – a vírushelyzet miatt a szülinapját közösségben még nem is tudta megünnepelni,

625823c7be3fb2-97629476

Az egri tűzoltóság nem először teljesít ilyen kérést, a Mezei családot nagy szeretettel fogadták. Marcit szülei és a nyolcéves testvére, Panni is elkísérte a nagy napon. Az ünnepelt először csodálkozva figyelte az óriási tűzoltó gépjárműveket, miután alaposan szemügyre vette azokat, kiválasztotta, melyikbe szeretne beleülni.

 

A család elmondása szerint Marci mindig is érdeklődött a tűzoltók technikája, munkája iránt, ezúttal is a műszaki dolgok vonzották a legjobban. Szinte minden járművet megvizsgált, a vezető ülését kipróbálta, megállapította, hogy jó kocsikkal vannak felszerelve az egri tűzoltók. A magasból mentő gépjármű lett a kedvence, négy alkalommal is szemügyre kellett vennie, minden paraméterére kíváncsi volt.

625823c905f220-80520487

A látogatás közben ő is megtekintett egy éles riasztást, anyukája öléből tágra nyílt szemekkel figyelte, ahogy az egri tűzoltók lecsúsztak a rúdon, majd a nagy, piros tűzoltó autóval szirénázva elhagyják a laktanyát. A húsvétra készülve a látogatás végén Panni tojásokat adott testvérének, aki széles mosollyal köszönte meg a lánglovagoknak, hogy fogadták a negyedik szülinapján.

 

Marci tűzoltóságon tett látogatásáról további képeket is megosztottak, ezek alább lapozgathatók:

#GALLERY_172#

(Fotók: Nagy Csaba tűzoltó főhadnagy / Katasztrófavédelem)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló