2022. május 17., Paszkál

Eger ügye

#egerplusz #eger #mcdonald's #autós étterem #mcdrive

Megvan, mikor nyit meg az újabb egri McDonald's

Barna Benedek 2022.05.06. 17:56

Bejelentést tett a gyorsétteremlánc.

 

Befejeződtek a tavaly ősszel megkezdett építési munkálatok, így a II. Rákóczi Ferenc úton szombaton megnyílik Eger második Mekije, amelyhez drive kiszolgáló rész is tartozik, így a vendégek autóból is rendelhetnek. A korszerű étterem közel 70 munkatársat foglalkoztat majd, az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket – tudatta portálunkhoz is eljuttatott közleményében a McDonald's.

A gyorsétteremlánc 2019-ben kezdett új éttermek nyitásába, valamint a meglévő átalakításába a "Jövő Élménye" koncepció jegyében. Ennek a folyamatnak a részeként, az 1998-ban megnyílt belvárosi egység modernizálása jelenleg is tart, és pár héten belül megújult formában várja majd a vendégeket. 

 

"Az új típusú McDonald’s-okban a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket. Az étterembe lépve a vendégek számára a legszembetűnőbb újdonságot a hat darab érintőképernyős rendelésfelvevő felület, az úgynevezett kioszk jelenti, de a személyesség nem tűnik el, továbbra is van lehetőség a hagyományos kasszánál rendelni.  A személyesség megtartása, sőt növelése érdekében egy új pozíció is létrejött: a Vendégélmény Menedzser feladata gondoskodni a vendégek kényelméről, köszönteni őket, megismertetni velük az új eszközöket, és segíteni nekik az új folyamatok követésében. A „table service”, azaz asztalhoz kérhető rendelés a vendégek kényelmét szolgáló további újítás" – fogalmaznak közleményükben.

McDonalds
Fotó: McDonald's

 

Égi Zsolt, a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezető igazgatója az újabb egri gyorsétteremmel kapcsolatban elmondta: "Igazán nagy öröm számomra, hogy újabb éttermet nyithatunk a városban, és ezzel már Egerbe is elhozhatjuk a „Jövő Élményét”.  Ez az új éttermi koncepció a vendéget helyezi a középpontba, és nemcsak a technológiai fejlesztéseket érinti, hanem kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére. Bízom benne, hogy vendégeink is értékelni fogják az izgalmas újításokat, a modern külső-, illetve belső tereket, és az új helszínen is megtisztelnek bennünket bizalmukkal".

 

A McDonald's közleménye szerint az új konyhatechnológiának köszönhetően minden termék rendelésre készül, a kávékülönlegességeket – amelyek egy barista La Cimbali kávégéppel készülnek – a vendégek laktózmentes tejjel, mandulaitallal vagy koffeinmentes változatban is kérhetik a McCafé pultnál, a kioszkokon, a kasszánál és a Drive ablaknál egyaránt.

 

Az étterem kialakításakor a fenntarthatóságra is figyeltek: az adottságaihoz mérten a tervezők törekedtek a természetes megvilágításra, emellett mindenhol LED izzókat telepítettek. Szintén energiát takarít meg a hőszivattyús hűtés és fűtés, valamint az a megoldás, hogy az étteremben lévő hűtő-fagyasztó kamrák kalorikus rendszereinek hőenergiáját a használati melegvíz előmelegítésére használják fel – részletezte a gyorsétteremlánc.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló