2021. november 28., Stefánia

Eger ügye

#eger #frekvencia #rádió

Új rádiós pályázatok indulnak, egri frekvenciát is hirdetnek

2021.02.24. 17:48

Pénteken teszik közzé a felhívást.

A Médiatanács e heti ülésén nyertest hirdetett egy nyíregyházi rádiós pályázaton, és elfogadta két másik vidéki frekvencia pályázati felhívásának tervezetét, valamint egy tanulmányt a televíziós szponzori üzenetekkel kapcsolatban, és egy másikat, amiből kiderül, hogy a magyar lakosság mintegy 70 százaléka használja az internetet – írja a Media1 az NMHH közlése alapján.

 

A portál cikke szerint az NMHH megállapította, hogy a Nyíregyháza FM 106,8 MHz körzeti frekvencia közösségi jellegű használatára kiírt rádiós pályázati eljárás nyertese a Médiahíd Kft., amely az Opten céginformációs rendszer szerint Mária Rádió érdekeltsége, így vélhetően Mária Rádió lesz a frekvencián.

 

Emellett a testület elfogadta és pénteken teszi közzé honlapján a Békéscsaba FM 91,8 MHz és az Eger 99,1 MHz helyi vételkörzetű frekvenciákra szóló közösségi jellegű használatra irányuló pályázati felhívások tervezetét.

 

Az NMHH Médiatanács e heti ülésén nem vette napirendjére a Budapest FM 92,9 MHz közösségi rádiós pályázat ügyét, így a Klubrádió egykori frekvenciája újabb egy hétig már biztosan csak sisteregni fog, és a rádió csak a neten keresztül tudja terjeszteni műsorait, illetve marad a bizonytalanság az ügyben.

rádió-pexels
Fotó: pexels.com

 

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló