2024. július 20., Illés

Eger ügye

#útlezárás #lenkey-ház

Lezárások lesznek a Lenkey-ház környékén a kezdődő felújítások miatt

Csarnó Ákos 2023.06.16. 12:26

 

A Lenkey-ház felújításának kivitelezési munkái miatt az érintett területen forgalomkorlátozásra van szükség, ezért június 19-én, hétfőn reggel 8 órától az ingatlan előtti (Széchenyi u.) járdaszakasz teljes szélességében lezárásra kerül - tájékoztatott az önkormányzat. A gyalogosok zavartalan közlekedése a Széchenyi u. páros oldalán biztosított.

 

Az önkormányzat kéri, hogy az arra járók a biztonságos gyalogos közlekedés érdekében a gyalogátkelőhelyeket vegyék igénybe. A Széchenyi úton a gépjárműforgalom zavartalan lesz.

A gépkocsik elől a Széchenyi utca felől lezárásra kerül a Kováts János utca, a gyalogosok közlekedése biztosított lesz. A Kováts János utca a Vörösmarty útról a Sertekapu úton keresztül közelíthető majd meg.

 

Kérik, hogy a gyalogosan és a gépjárművel közlekedők a munkavégzés ideje alatt legyenek körültekintőek, vegyék figyelembe az ott kihelyezett tájékoztató táblákat.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló