2023. szeptember 28., Vencel

Eger ügye

#egerplusz #eger #lajosváros

Idén először választják meg az egri Lajosváros Csillagát: ők hárman esélyesek a közösségi díjra

Barna Benedek 2022.08.12. 10:16

Hagyományt szeretnének teremteni a Lajosváros Csillaga díj első átadásával. A jelöltekre online és személyesen is lehet szavazni.

 

2022-ben a Felsőváros Csillaga elismerés mintájára elindul a Lajosváros Csillaga Közösségi Díj, amelyet olyan személyek jelölhetők, akiknek munkássága, szakmai sikerei, civil vagy közösségi vállalásai a városrész érdekében példaként állhatnak előttünk.

 

A kezdeményezés mögött álló Egri Egészség- és Környezetvédő Egyesület vezetője, Varga Miklósné az Eger Híreknek elmondta, hogy a hagyományteremtés a céljuk a díj odaítélésével. A nyertes elismerő oklevelet kap majd, illetve egy palack bort vagy egy csokor virágot.

 

Szavazni lehet online (IDE KATTINTVA), illetve személyesen szavazólapon a Levendula Patikában (Berze Nagy János út 2.) és a Civil Közösségek Házában (Kossuth u. 12.)


A Lajosváros Csillaga Közösségi Díj átadására augusztus 28-án vasárnap kerül sor, a Lajosvárosi búcsú alkalmából a Kölcsey téren.

 

A három jelölt Fehér István, az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola igazgatóhelyettese, Kovács Imréné, a lajosvárosi templom sekrestyése és dr. Kalló János háziorvos, a 20. számú felnőtt orvosi rendelőből. A jelöltekről részletes információ alább olvasható:

lajosváros-csillaga

(Kép forrása: Egri Egészség- és Környezetvédő Egyesület / Facebook; az indexfotó illusztráció, forrása: pexels.com)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló