2024. június 18., Arnold Levente

Eger ügye

#sport #egri squash sportegyesület #squash

Kiválóan szerepeltek az egri squash versenyzők az utánpótlás OB-n!

Csarnó Ákos 2024.05.26. 09:16

Tömösközi Janka, Szűcs Bogiés Kun Krisztina bravúrja három érmet hozott Egernek Utánpótlás OB-n!

 

 

Szombaton került megrendezésre Százhalombattán az Omega Sportcentrumban az Utánpótlás Országos Bajnokság, melyen az Egri Squash SE hét junior játékosa vett részt (3 lány, 4 fiú) – adta közre az egyesület a közösségi oldalán.

 

 

 

Három egri leány versenyzőt vittek, mind a három dobogóra állhatott!

 

Tömösközi Janka bravúrosan ismételt, a tavalyi OB bronz után idén is sikerült megszereznie a harmadik helyet.

 

Szűcs Bogi a tavalyi U15 dobogó után U17 ben is dobogóra állhatott. Nagyot küzdve 3-2 re verte Jankát, a döntőben pedig Tamara ellen is bizonyította magának is, hogy ennél akár még többre is képes lehetne legközelebb!

 

Kun Krisztina a korábbi U11 es OB sikere után U13 kategóriában sem talált legyőzőre, magabiztos, szép játékkal, fókuszáltan hozta a “kötelezőt”! Kriszti szezonja itt nem ért véget, ugyanis az egyesület tájékoztatása szerint, júniusban Wroclawban a világ legjobb u13-asaival is megküzdhet a European Junior Open Platinum versenyen.

 

Június 8-9 ére Böhm Gabi és a City Squash klub felajánlásából a felnőtt OB ra is meghívást kaptak egri lányok.

 

A fiúk között Vida Benjámin (Beni) óriási fejlődést produkált ebben a szezonban nemzetközi versenyen is dobogóra jutott. Az U17-es junior EB-n szereplő debreceni Gulyás Attilát nagy csatában legyőzve jutott a legjobb 4 közé Beni, viszont ott viszont egy comb izomhúzódás miatt nem tudott érdemben játszani, így sajnos fel kellett adnia a meccseit.

 

Németh Norton U13-ban Nagy Balázs U15-ben és Hegyi Dani U17-ben játszott. Mindegyiküknek volt szép és küzdelmes meccse! Norton 5., Dani 7. lett, Balázs pedig a vigaszágon játszhatott remek meccseket.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló