2024. július 20., Illés

Eger ügye

#eger #útlezárás #sas út #forgalmi rend #vasúti átjáró #ostorosi út

Két egri vasúti átjárót is lezárnak karbantartás miatt a napokban

Barna Benedek 2022.06.06. 16:00

Egyet még ezen a héten, a másikat jövő héten.

 

Egymást követően két egri vasúti átjáróban is kartbantartást végez a MÁV Zrt., az egyik helyszínen a héten, a másikban a jövő héten – jelezte portálunhoz is eljuttatott közleményében az önkormányzat.


Tájékoztatásuk szerint

az Ostorosi utat keresztező vasúti átjáróban a hétvégén dolgoznak, és a munkálatok miatt teljes útzár lesz péntek (június 10.) 19 óra és jövő hétfő (június 13.) 12 óra közötti időszakaszban. Június 13-án 12 órától esetleges további aszfaltozás miatt félpályás útzárra kell készülnie az autósoknak.

A lezárt vasúti átjárót Andornaktálya irányában a 253 sz. főút – Novaj-Ostoros – útvonalon lehet megkerülni.

Tekintettel arra, hogy az Ostorosi út lezárása hétvégi időpontra esik és érinti a főbb rendezvényhelyszíneket az odalátogatók hosszabb menetidőre
számíthatnak – figyelmeztetett az egri önkormányzat.

A Sas utcát keresztező vasúti átjáróban jövő héten dolgoznak, ott a munkálatok idején félpályás és teljes lezárás is lesz csütörtök (június 16.) 20 óra és péntek (június 17.) 6 óra között. A félpályás lezárás maximum 1,5 óráig tart, a teljes lezárás a 23-4 óra közötti időszakban várható.

A lezárt vasúti átjárót a Sas u. – 25-ös főút – Deák Ferenc u. – Hadnagy u. – Ady Endre u. – Sas u. útvonalon tudják megkerülni.

 

A tájékoztatás szerint mind a két vasúti átjáró esetében vágányszabályozásra, váltók cseréjére illetve javítására, aszfaltozásra, útátjáró átépítésére, gumielemek cseréjére kerül sor a megjelölt időpontokban.


Az önkormányzat a lakosság és a közlekedők szíves türelmét és megértését kérte, valamint, hogy indulás előtt alaposan tájékozódjanak az érvényben lévő forgalmirend-változások kapcsán.

 

 

(Indexfotó: pikrepo.com – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló