2021. május 6., Ivett Frida

Eger ügye

Készülünk, hogy nyitva lehessünk! – Saját dallal üzent vendégeinek az egri hotel csapata

2020.04.22. 09:17

Dalra fakadt a szállodaigazgató is.

 

A koronavírus-járvány miatt más egri szállodákhoz hasonlóan a Hotel Eger & Park is bezárt. Harmati Judit, a hotel igazgatója az Egri Ügyeknek azt nyilatkozta, hogy nem lett volna értelme nyitva tartani, mert nagyon visszaestek a foglalások és a náluk tervezett rendezvényeket is lemondták.

 

A bezárás óta a hotel dolgozói karbantartással, felújítással, virágosítással készülnek az újranyitásra, és most dalban üzenték meg, hogy már várják, mikor fogadhatnak újra vendégeket:

 

 

Nemrég a Hotel Eger & Park kezdeményezésére indult el az "Egri ÖsszefogáS.O.S. 21" nevű program, amelynek keretében a helyi szállodák, panziók, apartmanok és vendéglátóhelyek hálájuk jeléül díjmentes szállást és szolgáltatásokat ajánlhattak fel a koronavírus gyógyításában résztvevő egészségügyi dolgozóknak.

 

Szintén ennek a kampánynak a részeként több kategóriában is kedvezményes, egységes árú és tartalmú utalványok vásárolhatók az egri turisztikai szolgáltatóknál. A kezdeményezésről bővebben az azt bemutató cikkünkben olvashatnak az alábbi linken.

 

Bajban vannak az egri szállásadók, mégis egy csodás gesztussal próbálnak talpra állni

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló