2021. június 15., Jolán Vid

Eger ügye

Bajban vannak az egri szállásadók, mégis egy csodás gesztussal próbálnak talpra állni

2019.11.30. 00:00

Díjmentes szolgáltatások felajánlásával köszönik meg a koronavírus gyógyításában résztvevő egészségügyi dolgozók munkáját az egri turisztikai szolgáltatók.

 

Harmati Judit, a Hotel Eger & Park igazgatója nemrég azt nyilatkozta az Egri Ügyeknek, hogy a városban tulajdonképpen megszűnt a turizmus a koronavírus miatt. Nagy érvágás ez a szállodásoknak, de az egri turisztikai szolgáltatók próbálnak talpra állni, és ezt egy nemes gesztus kíséretében teszik: "Egri ÖsszefogáS.O.S. 21" névvel köszönet-kampányt indítanak.

 

"Fontos jó példát mutatnunk a szakmának és pozitív üzenetet küldenünk az utazóknak, egyben a társadalmi felelősségvállalás jegyében szolidaritásunkat, támogatásunkat kifejezni mindazoknak, akikre ezekben a hónapokban a szokásostól jóval több teher hárul!" – írta portálunkhoz eljutott közleményében a kampányt koordináló Eger Városi Turisztikai Kft.

 

A Hotel Eger & Park kezdeményezésére elindított programba önkéntes alapon jelentkezhettek szállodák, panziók, apartmanok és vendéglátóhelyek, akik hálájuk jeléül díjmentes szállást és szolgáltatásokat ajánlhattak fel a koronavírus gyógyításában résztvevő egészségügyi dolgozóknak.

 

A köszönet-kampány emellett épít az Egerbe utazni vágyókra is, akik rendkívül kedvezményes árú utalványok megvásárlásával juthatnak pihenési lehetőséghez a járványt követő időszakban, az egri szolgáltatók pedig minden huszadik akciós utalvány után a huszonegyediket a kedvezményezett kórházak munkatársai számára térítésmentesen biztosítják.

 

Fotó: Eger Városi Turisztikai Kft.

 

Négy kategóriában vásárolhatók kedvezményes, egységes árú és tartalmú utalványok, amelyek augusztus 31-ig történő foglalással december 31-ig használhatóak fel:

 

– 4 csillagos szállodákba 2 fő részére, 2 éj tartózkodással 39.900 Ft értékben, mely magában foglalja a reggelit és a wellness használatot is.

 

– 3 csillagos szállodákba és panziókba 2 fő részére, 2 éj tartózkodással 34.900 Ft értékben, mely magában foglalja a reggelit is.

 

– Magánszálláshelyekre 4 fő részére, 2 éj tartózkodással 34.900 Ft értékben.

 

– Vendéglátóhelyekre 3.000 Ft értékben, mely előzetes asztalfoglalás esetén 50 százalék kedvezményt biztosít az ételek fogyasztásból.

 

A program kedvezményezett intézményei a budapesti Szent László és Szent János Kórház és az egri Markhot Ferenc Kórház lesznek.

 

A köszönet-kampányban résztvevő szolgáltatók és ajánlataik a város turisztikai honlapján, a visiteger.com-on tekinthetők meg.

 

Harmati Judit: Tulajdonképpen megszűnt a turizmus Egerben

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló